Lahodný 70% protein Whey Pure Fusion od Amix

Na Kulturistika.com jsem koncem léta konečně koupil protein od Amixu, které propaguje Milan Šádek, ale také je doporučoval Robert Humpál alias Supertrenér.

Protein byl ve slevové akci, tak jsem ho zkusil ve variantě bílá čokoláda. Musím říct, že to stálo za to. Moc mi chutnal, dobře se rozpouštěl a složení měl taky fajn. Zároveň i cenově vychází dobře.

Whey Pure Fusion od Amixu

Chuť je akorát

Asi nebudu jediný, kdo je k čokoládovým chutím více či méně skeptický. Už jsem nich několik vyzkoušel a nikdy to nebylo úplně ono – většinou velká „umělost“. U bílé čokolády to bývá většinou lepší, ale stejně.

Nicméně se co se týče tohoto proteinu od Amixu, příchuť Dvojitá bílá čokoláda byla skvělá. Moc mi chutnal jak proteinových koktejl, tak i zamíchat do vloček s jogurtem. Většinou jsem si ale dával protein jako koktejl po cvičení s vodou a chuť byla super. Kdo si dává mléko, bude asi ještě víc spokojenější.

Dobrá stravitelnost

Právě s tím, že jsem si dával protein pro tréninku, tak se pojila i má náročnost na stravitelnost. Občas se mi totiž stalo, že mi protein krknul ještě 2 hodiny po tréninku i přes to, že to měl být snadno stravitelný protein (stalo se mi to u Whey od Biotechu, ale jejich ISO mi to nedělal).

U tohoto proteinu jsem ale neměl problém. Protein jsem rozpouštěl ve 200 ml vody a dělal mi moc dobře. Neměl jsem problém, že by mi po něm bylo šoufl nebo jsem jej cítil ještě nějakou dobu po vypití.

Moc dobrá rozpustnost

Stejně jako jsem zmiňoval například u MP Combat Powder – co se týče rozpustnosti, tak tenhle protein je na tom hodně dobře. Rozmíchám si jej v shakeru, nedělá hrudky a vždy se hezky rozpustí. Zároveň oceňuji, že dělá minimální pěnu a pití je takové příjemně „krémové“. (Rozmíchání bylo určitě lepší v shakeru s volnou pružinou než takovým tím sítkem pod uzávěrem.)

Protein je zároveň za velice dobrou cenu i dnes, kdy se ceny všeho postupně zvyšují. Stačí se podívat například na Heureka.cz. Za ty peníze dostanete určitě velice kvalitní protein s dobrým složením a chutí.


Autor

Michal Maňák avatar


Související příspěvky

Reklamy

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.

Blog na WordPress.com.